Hoe gaat het huren van een motor trailer in zijn werk? Heel simpel!

Reserveren / informatie

 1. Je belt ons op 06 1282 0282 en krijgt direct een medewerker aan de telefoon. Wordt er niet opgenomen, probeer het later dan nog  eens. Maar je kan natuurlijk ook ons contact formulier invullen! Klik hier!
 2. Vervolgens kijken wij of er aanhangers beschikbaar zijn voor de periode waarin jij wilt huren.
 3. Als je akkoord bent kun je hier een reserveringsformulier invullen of onze medewerker vult telefonisch de gegevens in.
 4. Vervolgens krijg je een kopie van het huurformulier én de verhuur voorwaarden per e-mail gestuurd.

Ophalen

 1. Op de afgesproken datum en tijd dat je de aanhanger komt halen moet je zelf de volgende dingen meenemen of geregeld hebben:
  1. Witte kentekenplaat die gelijk is aan de auto waar de aanhanger aan wordt gekoppeld;
  2. Verzekering (klik hier)
  3. Rijbewijs van de persoon die aanhanger huurt
  4. € 300,00 of € 500,00 borg (afhankelijk van de huur duur)
 2. Als je de aanhanger komt halen krijg je uitgebreide uitleg van onze medewerker. Hoe zet je de motor(en) goed vast? Wat zijn de beste punten om de sjor- of spanbanden te plaatsen? Waar zit het reserve wiel? Allemaal vragen die wij uitleggen. Want wij willen graag dat jouw motor, brommer of scooter veilig van A naar B gaat.
 3. Samen kijken wij naar de staat van de aanhanger. Zijn alle materialen die je – gratis – meekrijgt allemaal aanwezig en in goede staat? Eventuele krassen/beschadigingen worden genoteerd zodat daar geen misverstand over ontstaat als je de motor trailer terug brengt.
 4. Vervolgens wensen wij je een fijne reis. Vergeet je onze actie niet om een foto te maken en kans te maken om je volledige huur bedrag terug te verdienen!

Retour Brengen

 1. Bij terugkomst controleren wij de staat van de aanhanger weer. Afhankelijk van eventuele schade(n) kijken we samen hoe dit op te lossen en of een en ander met de borgstelling verrekend moet worden.
 2. De afgesproken huurprijs wordt verrekend met de borgstelling die je hebt achtergelaten.
 3. Wij hopen dat alles naar wens is gegaan en zien je graag nog een keer terug!

En vergeet niet: Heb je klachten vertel het ons! Ben je tevreden vertel het een ander!